Хімчистка килимів та килимових покриттів: особливості та засоби

Замовити прибирання

Майже в кожному будинку є килими. Вони роблять приміщення затишним і теплим. Неважливо, з якого матеріалу він зробив, його поверхню потрібно регулярно очищати. Якщо підлогове покриття світле, то робити генеральне прибирання квартири доведеться набагато частіше. Брудняться килими потребують професійної чищенні з використанням спеціальних засобів.

Хімчистка ковроліну або килима

Якщо килим сильно забруднений і потребує чищення можна здати його в хімчистку. Особливі засоби по догляду та сучасні технології творять чудеса. Хімчистка ковроліну дбайливо видалить будь-які плями і освіжить виріб.

Спеціальні засоби і професійні послуги компанії Sofitem

Для кожного виду підлогового покриття підбирається спосіб очищення. Він буває сухим і вологим. Також використовуються спеціальні засоби для чищення. наприклад:

Хімчистка килимів та килимових покриттів

  1. Шампунь або мильний розчин. Найбільш затребувані засоби, що використовуються для оновлення зовнішнього вигляду килимів і очищення від дрібних плям.
  2. Порошок для догляду за виробом. Застосовуються при сухому типі чистки. Особливі гранули вбирають в себе дрібні забруднення, освіжаючи і прибираючи неприємний аромат.
  3. Активна піна. Універсальний засіб для прибирання, яке відмінно піниться. Після нанесення на виріб піна очищає килим від пилу і бруду. Застосовується при обох способах чистки.
  4. Спрей. Популярний продукт, здатний швидко вивести будь-яку пляму. Концентрат наноситься локально на саме забруднення.
  5. Спеціальний шампунь для миючого пилососа. Спеціально розроблене для пристрою засіб, який використовується при прибирання заміського будинку за допомогою миючого пилососа.

Питання з чищенням килима краще довірити професіоналам. Компанія має в своєму арсеналі всі необхідні засоби і особливі технології по позбавленню від стійких плям. Навіть якщо килим був забруднений під час ремонту – не біда! Професійний підхід і хімчистка вироби поверне килиму первісний вигляд.

Що ми прибираємо

Кухня Житлова площа Балкон Санвузол
Вологе прибирання меблів зовні
Мийка плити зовні
Мийка духовки всередині
Мийка витяжки
Вологе прибирання підлоги
Мийка стін
Мийка меблів всередині
Мийка посуду
Мийка холодильника всередині
Мийка мікрохвильовій печі
Суха і вологе прибирання підлоги
Мийка вікон
Хімчистка дивана
Мийка опалювальних батарей
Вологе прибирання меблів
Хімчистка стільця
Хімчистка килима
Мийка вікон
Вологе прибирання підлоги
Вологе прибирання стін
Вологе прибирання меблів
Мийка душової кабіни
Мийка умивальника
Мийка унітазу
Мийка стін
Мийка дзеркал
Миття підлоги