Популярні міфи про послуги клінінгових компаній

Замовити прибирання

У європейських країнах, США послуги таких компаній досить давно стали популярними, тому що вони дозволяють утримувати приміщення в чистоті з мінімальними зусиллями і тратою часу. Набагато приємніше жити в квартирі або будинку, де постійно прибрано. Це ж можна сказати і про офіс, де панує порядок. За посиланням https://sofitem.com.ua/ua/ про формат послуг можна знайти більше корисних подробиць. Також треба враховувати той факт, що існує безліч міфів в даній сфері, з якими краще ознайомитися для прийняття вірного рішення.

Перший міф – замовлення послуги роблять тільки ледарі

Деякі помилково вважають, що користуються допомогою професіоналів для проведення робіт з прибирання тільки ліниві люди. Насправді це зовсім не так. Доцільно скористатися послугами справжніх фахівців, якщо немає часу або бажання займатися прибиранням. Можна вивільнити час на щось інше і більш корисне, наприклад, на власну сім’ю, самостійний розвиток, побачення, спортивні заняття та багато іншого. За статистикою кожна людина в рік на прибирання витрачає багато часу, який можна було б направити в інше русло.

Другий міф – занадто висока вартість послуг

На сучасному ринку клінінгових послуг цілком можна знайти адекватні цінові пропозиції, які будуть по кишені практично всім бажаючим. На вартість безпосередньо впливає кілька чинників:

Розмір забирається приміщення.
Додаткові послуги.
Рівень забрудненості і т.д.
Але в будь-якому випадку при зверненні до справжніх професіоналів з досвідом можна розраховувати на оптимальне поєднання якості і вартості. Послуга стає все більш популярною серед широких мас завдяки ціновій доступності.

Третій міф – прибирання не може бути якісною

Деяким здається, що прибирання від клінінгової компанії буде неякісної, тому що вони прибирають не у себе. Але насправді від цього залежить репутація компанії. Якщо її співробітники дозволять собі халатне ставлення, клієнти просто перестануть користуватися послугами. Відповідно при виборі перевірених фахівців стабільно можна розраховувати на такі плюси:

Персональний підхід.
Прибирання за всіма стандартами.
Використання кращих засобів і матеріалів.
Отримати все це не складе ніяких труднощів, якщо звернутися в надійну компанію з бездоганною репутацією. Фахівці приберуть абсолютно все, про що йде мова на попередньому етапі. Треба просто заздалегідь обговорити фронт робіт, позначити найпроблемніші місця, щоб домогтися успіху.

Що ми прибираємо

Кухня Житлова площа Балкон Санвузол
Вологе прибирання меблів зовні
Мийка плити зовні
Мийка духовки всередині
Мийка витяжки
Вологе прибирання підлоги
Мийка стін
Мийка меблів всередині
Мийка посуду
Мийка холодильника всередині
Мийка мікрохвильовій печі
Суха і вологе прибирання підлоги
Мийка вікон
Хімчистка дивана
Мийка опалювальних батарей
Вологе прибирання меблів
Хімчистка стільця
Хімчистка килима
Мийка вікон
Вологе прибирання підлоги
Вологе прибирання стін
Вологе прибирання меблів
Мийка душової кабіни
Мийка умивальника
Мийка унітазу
Мийка стін
Мийка дзеркал
Миття підлоги